duminică, 14 iunie 2015

"Deliciu" cu dovlecel si morcov


"DELICIU" CU DOVLECEL SI MORCOV


Ingrediente:
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi mici
  • O ceapa mica
  • 3 oua
  • 1/2 cana faina
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 75 g cascaval ras
Cureti dovleceii, ii dai pe razatoare si ii scurgi bine de zeama.
Cureti si morcovii cu ceapa si ii dai pe razatoare.
Le combini toate intr.un bol, adaugi faina, ouale batute putin, uleiul si cascavalul ras.
Ungi si tapetezi cu faina o forma de tort de 22 cm, torni compozitia si nivelezi, apoi introduci in cuptorul incins la 180 grade, pt 50-60 min. Trebuie sa se rumeneasca deasupra si sa treaca testul scobitorii.



Sursa: revista "Pap tot".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu